Pozovite nas na: +382 69 285 878           goldbarme@gmail.com
Molersko-farbarski i podno-polagački radovi
Gipsarski radovi, spušteni plafoni, pregradni zidovi, termo i hidroizolacija, mašinsko malterisanje

Molersko-farbarski radovi koje preduzeće Gold Bar vrši su:  

 

Gletovanje 

Farbanje 

Fasade 

 

Gletovanje 

 

Vršimo gletovanje zidova i gletovanje plafona savremenim i visokokvalitetnim glet masama za unutrašnju i vanjsku upotrebu. 

 

Farbanje 

 

Vršimo farbanje zidova i plafona najrazličitijim vrstama boja i tehnikama, prema želji projektanata. 

 

Fasade 

 

Vršimo izradu i montaža svih vrsta fasada i fasadnih obloga. Fasade od stakla, metalne fasade od aluminijuma i nerđajućeg čelika, fasade od kamena i granitne keramike, kontaktne fasade: stiropor, stirodur, neopor, demit fasade, ventilisane fasade, drvene fasade, betonske fasade i dr. 

 

Gipsarski radovi 

 

Ovaj način gradnje, odnosno završni građevinski radovi, mogu doprinijeti potpuno individualnom kreiranju enterijera prema vlastitim željama ili ideji arhitekata. Ovaj efekat se ostvaruje jer gips kao materijal posjeduje visoku plastičnost i velike mogućnosti kombinovanja oblika i vrsta elemenata koji su načinjeni od gipsa. Gipsarski radovi, kada su kvalitetno izvedeni pružaju dobru toplotnu i zvučnu izolaciju uz veoma brzu montažu. Gips je prirodni i biološki ispravan materijal pa je preporučljiv i zbog zaštite zdravlja ljudi. 

 

Podno-polagački radovi koje preduzeće Gold Bar nudi su:  

 

Odignuti podovi 

PVC podovi 

Keramika 

Parketi 

Podne izolacije 

 

Odignuti podovi 

 

Odignuti podovi formiraju se u modulu, a svaki se modul može nezavisno podići, što omogućava prilaz instalacijama ispod poda. 

Dimenzije elemenata su 600 x 600, 500 x 500 i 1200 x 600 mm, sa ivicama obrađenim na pero i žljeb, koje se lijepe specijalnim ljepkovima. Elementi se polažu na čelične nožice dovoljne nosivosti sa podesivom visinom i fiksiraju lijepakom za nožice, a zatim nivelišu. Sistem je pogodan za podno grijanje ili podno rashlađivanje. 

U šupljini mogu biti smještene sve vrste tehničkih instalacija, a laki pregradni zidovi se mogu montirati bilo gdje na ovim podnim sistemima. 

 

PVC podovi 

 

PVC podovi su visokokvalitetne podne obloge od polivinilhlorida nove generacije. Takvi podovi su debljine 2 mm i imaju fabričku površinsku zaštitu. Upotrevljavaju se u domaćinstvima, zdravstvenim ustanovama, edukativnim ustanovama, radnim prostorima itd. PVC podovi su višenamjenske podne obloge visokog kvaliteta i dugog vijeka trajanja uz pristupačnu cijenu. 

 

PREDNOSTI: 

 

Lagano održavanje 

Protivklizna podna obloga 

Toplija podloga od pločica i kamena 

Umanjuje statički elektricitet (važno za prostorije sa računarima) 

 

Keramika 

 

Vršimo nabavku svih vrsta keramike, kao i montažu u enterijerima i eksterijerima: terase, vrtovi i bazeni, itd. 

 

Parketi 

 

Vršimo nabavku svih vrsta parketa, kao i montažu istih uz lakiranje i hoblovanje. Nudimo Vam nabavku i montažu laminata, tapisona i sličnih podnih obloga zastupljenih u enterijeru. 

 

Podne izolacije 

 

U uslugama koje vam nudimo je nabavka i montaža podne izolacije. Primjenjujemo najsavremenije metode podne izolacije: hidroizolacije, toplotne i zvučne zaštite. 


GOLD BAR je građevinsko preduzeće čija djelatnost su kompletni radovi u građevinarstvu.
Kontakt podaci
GOLD BAR DOO
Vladimira Rolovića F2
85000 Bar, Crna Gora

+382 69 285 878
goldbarme@gmail.com
Naša lokacija
Podijelite našu stranicu
Gold Bar - All Right Reserved ©