Pozovite nas na: +382 69 285 878           goldbarme@gmail.com
Sunny Side - Apartmani u Bečićima

Sunny Side Resort & Spa se nalazi na 400 metara od mora i uključuje i prostor oko objekata kao sopstvenu teritoriju. Osim bazena, kompleks će uključivati i velnes centar u okviru kojeg će biti finsko kupatilo, hamam i teretana, kao poklon kompanije CMM Investment Consulting Group svojim klijentima.  

 

Prvi od dva objekta, već urađeni projekat Sunny Side Villa- predstavlja odraz italijanske kreativnosti, crnogorskih predjela sa modernim sadržajima, mirisa prirode i ukusa Jadrana. Jedinstvenost i privatnost projekta Sunny Side Resort & Spa je rezultat pažljivo birane lokacije: na 400 metara od mora,sa jedne strane- pogled na otvoreno more koji oduzima dah ipogled na najluksuznije poluostrvo Sveti Stefan, i sa druge strane zadivljujući planinski pejzaž. Ovo je mjesto gdje se miješa planinski vazduh sa morskim, stvarajući jedinstvenu mikroklimu koja nije samo prijatna, već i dobra za zdravlje.  

 

Arhitekta iz Milana (Italija) je uspio da ukombinuje moderan spoljni izgled kompleksa i njegove unutrašnjosti koja nosi odlike lokalnog duha. Svaka prostorija ima zadivljujući pogled na more, koji vam daje umirujuću i relaksirajuću atmosferu tokom boravka.  

 

Pažljivo izabrana lokacija za projekat je savršena za odmor, jer je sve na udaljenosti koja je lako dostupna: na plaži ste za osam minuta pješke, u restoranu za 10, a do prehrambene radnje i apoteke za samo 5 minuta od kompleksa.  

 

Spa centri se nalaze na manje od 10 minuta od vile.  

Becici su poznati po svojim restoranima sa nacionalnom kuhinjom: svježa riba i plodovi mora, kao i ukusni delikatesi od mesa.  

Ovo mjesto je idealno za odmor na plaži i za aktivnosti u prirodi, mjesto gdje možete lagano šetati planinom i uživati u nezaboravnom odmoru.  

 


GOLD BAR je građevinsko preduzeće čija djelatnost su kompletni radovi u građevinarstvu.
Kontakt podaci
GOLD BAR DOO
Vladimira Rolovića F2
85000 Bar, Crna Gora

+382 69 285 878
goldbarme@gmail.com
Naša lokacija
Podijelite našu stranicu
Gold Bar - All Right Reserved ©