Pozovite nas na: +382 69 285 878           goldbarme@gmail.com
Ruža Vjetrova-Kotor

Stoliv je malo mirno mjesto u Boki kotorskoj, nedaleko od grada Kotora u Crnoj Gori. 

 

Ovaj gradić, osnovan u XIV vijeku, savršen je za one koji žele da se sklone od gradske gužve, da uživaju u moru, na plaži ili u pecanju. Zanimljivo je se Stoliv skoro pa i nije mijenjao svih sedam vjekova otkad postoji. 

 

Ruža vjetrova je karakteristična po tome što se miješaju stuje sa planina i sa mora, što Stoliv čini svojevrsnom banjom , poznatom po klimi koja je veoma dobra za zdravlje. U samom mjestu, gusto zasađenom maslinjacima i drvećem različitog porijekla, gdje je more nevjerovatne tirkizne boje i izuzetne čistoće, nalazi se apartmanski kompleks RUŽA VJETROVA. 

 

Projekat RUŽA VJETROVA je kombinacija neponovljivog crnogorskog pejzaža, savremene udobnosti, kao i čistog planinskog vazduha sa mirisom soli iz Jadranskog mora. Jedinstvenost i ekskluzivnost RUŽE VJETROVA se nalazi upravo u izboru lokacije projekta- samo 100 metara od obale, sa izuzetnim pogledom , sa jedne strane na more i Boko-kotorski zaliv, i na očaravajuće planinske masive sa druge strane.  

 

Arhitekta ovog projekta je uspješno uklopio poslednje trendove u izgradnji kompleksa na obalama mora (i enterijer i eksterijer) sa prirodnim oblicima predjela koji dozvoljavaju da se kompleks slije u okolinu. 

 

Lokacija kompleksa je savršena za odmor, sa obzirom da je i sva potrebna infrastruktura na udaljenosti do koje se "može dobaciti kamenom" : plaža je na 5 minuta, restorani na 10, prehrambene radnje i apoteka takođe na 5 minuta pješačenja. 

Stoliv je pogodan takođe i za aktivnosti na otvorenom- možete da se penjete na neku od planina koja okružuju Zaliv ili da "osvojite" neko brdašce odakle se pruža lijep pogled.  

Grad Kotor, nazivan još i prestonicom Boke, se nalazi na desetak minuta vožnje, a međunarodni aerodromi Tivat i Podgorica na 10 minuta, odnosno 2 sata udaljenosti. 

 

Zgrada kompleksa ima četiri sprata, prvi sprat je podzemna garaža za automobile stanara. Na svakom spratu se nalaze po dva apartmana. 

 

* Na prvom spratu su dva apartmana sa po jednom spavaćom i jednom dnevnom sobom, dizajnirane kao studio, svaka kombinovana sa kuhinjom. Apartmani nude pogled na panoramu Zaliva. 

 

*Na drugom i trećem spratu se nalaze takođe po dva apartmana, prvi ima jednu spavaću sobu, drugi- dvije. Svaki apartman ima dnevnu sobu-studio koja ima izlaz na terasu sa pogledom na more. Raspored prostorija u apartmanima je veoma dobar. 

 

DODATNE INFORMACIJE: 

 

• Sanitarna tehnika i oprema je visoko kvalitetna u svakom kupatilu; 

• Svaki apartman ima ugrađene klima uređaje ; 

•Podovi: parket i keramika; 

•Prozori su "stakleni zidovi" (panoramski prozori); 

•Sve neophodne elektro-instalacije za TV i brzi internet; 

•Podno grijanje u svakom apartmanu; 

•Podzemna garaža 

 

 


GOLD BAR je građevinsko preduzeće čija djelatnost su kompletni radovi u građevinarstvu.
Kontakt podaci
GOLD BAR DOO
Vladimira Rolovića F2
85000 Bar, Crna Gora

+382 69 285 878
goldbarme@gmail.com
Naša lokacija
Podijelite našu stranicu
Gold Bar - All Right Reserved ©