Pozovite nas na: +382 69 285 878           goldbarme@gmail.com
Moderna vila u naselju Prčanj

 

 

Moderna vila u naselju Prčanj, na 5 kilometara od grada Kotora, sa zadivljujućim pogledom na Bokokotorski zaliv.  

 

Jedan od principa naše kompanije je individualan pristup svakom klijentu, uzimajući u obzir njegove želje i mogućnosti. Istovremeno pružamo potrebnu logistiku od samog početka ( izbor parcele za gradnju,prijem ukupne dokumentacije, konsultacije sa arhitektom i sl), pa do završetka radova- potpisivanje Akta o završetku radova i usluga. U ovom projektu smo najmaštovitije snove klijenta pretvorili u stvarnost, kombinujući savremeni stil sa prirodnim elementima i koristeći materijale visokog kvaliteta .  

 

Ukupan prostor vile je savršena sredina u kojoj jedna velika porodica može da se osjeća komotno, udobno i srećno. Vila ima tri sprata, na kojima se formira jedinstvena maksimalna svjetlost kroz vitraže, balkone, galerije i terase. Sadrži takođe i podrum i parking prostor.  

 

Na prvom spratu su smještene tri spavaće sobe, svaka sa posebnim dizajnom, trpezarija,dnevna soba, kuhinja i kupatilo. Na drugom spratu su dvije dječje sobe, jedna za dječaka i jedna za djevojčicu, predivna sniježno bijela spavaća soba i dva kupatila-za odrasle i za djecu. Na kraju, na trećem spratu je soba za odmor i rekreaciju, studio i dva kupatila. Takođe, drugi i treći sprat su upotpunjeni velikim terasama.  

 

Svi prozori i terase imaju fantastičan pogled na zaliv, okružen planinskim grebenima.  

Svaki sprat ima podno grijanje, a na prvom spratu je instaliran centralni bojler. Vila je opremljena video nadzorom i alarmnim sistemom.  

 

Ukupna površina placa na kom je vila iznosi 2000 m2 .  

 

Pored vile je i bazen sa prostorom za odmor. 

 


GOLD BAR je građevinsko preduzeće čija djelatnost su kompletni radovi u građevinarstvu.
Kontakt podaci
GOLD BAR DOO
Vladimira Rolovića F2
85000 Bar, Crna Gora

+382 69 285 878
goldbarme@gmail.com
Naša lokacija
Podijelite našu stranicu
Gold Bar - All Right Reserved ©